Business Unit Director

Projectontwikkelaar

Business Unit Director

Functie Business Unit Director
Bedrijf Projectontwikkelaar
Locatie Utrecht / Rotterdam
Referentie 10961
Omschrijving Onze opdrachtgever is een Nederlandse projectontwikkelaar met een internationale oriëntatie. De projecten zijn grensverleggend. Letterlijk: hun expertise en inspiratie halen zij uit binnen- en buitenland. En figuurlijk. Zij vindt namelijk dat elk project beter moet zijn dan de vorige. Innovaties blijven nooit lang nieuw – in een volgend project zijn ze alweer standaard. Zo houden zij een voorsprong op de toekomst. Een leefbare en gezonde toekomst voor iedereen. Zij is onderdeel van een wereldwijd opererende holding en is dochteronderneming van de Nederlandse tak. Via hen hebben ze alle mogelijke expertise en ervaring in huis. Dat maakt onze opdrachtgever naast creatief en innovatief, ook slagvaardig en realistisch. Duurzaamheid maakt deel uit van alles wat zij doen. Het legt de basis voor het commercieel succes van de projecten en helpt hen om groene en comfortabele leefomgevingen te realiseren. Zij geeft om mens, maatschappij en natuur – altijd met de wensen van de klant als uitgangspunt. Dat maakt onze opdrachtgever een toekomstbestendige projectontwikkelaar.Het kantoor is nu (nog) gevestigd in de omgeving van Utrecht maar verhuist in de nabije toekomst (september 2022) naar het centrum van Rotterdam. Om aan de sterke groei van de portefeuille vorm te geven wordt ter uitbreiding gezocht naar een ervaren allround ontwikkelaar in de rol van Business Unit Directeur.
Positie

  • Acquireren, ontwikkelen en realiseren van gebiedsontwikkelingen, in lijn met het beleid van gebiedsontwikkeling en de investeringskaders.
  • Bijdragen aan de haalbaarheid en optimalisatie van grondexploitaties teneinde een vastgoedontwikkeling/exploitatie tegen een optimaal rendement mogelijk te maken en de potentiële ontwikkelingsportefeuille te vergroten

Profiel

  • Academische opleiding bij voorkeur aangevuld met MRE of MSRE
  • Expliciete (werk)ervaring in en met de residential vastgoedsector (woningbouw/hoogbouw) en gebiedsontwikkeling
  • Minimaal 10-15 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie dan wel relevante ervaring opgedaan in een adviseursrol en/of de sector is essentieel
  • Expliciete ervaring in het uitvoeren van financiële haalbaarheids-en risicoanalyses
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden
  • Hoge mate van verantwoordelijkheidsbesef
  • Flexibiliteit, ondernemerschap en eigenaarschap
  • Perfecte beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift

Consultant Karel Zieleman
Geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent in deze positie, neem dan contact op met Karel Zieleman via +31 20 8813100 of reageer direct.

If you are interested in this position, please contact Karel Zieleman on +31 20 8813100 or apply directly.
  Solliciteer   Print
<  Bekijk alle posities