Ons team

Ons team

Claassen & Company is een management & executive search bureau. Onze missie luidt: “dedicated to find your key professionals”. Expertise en toewijding zijn onze kernwaarden. Als uw organisatie een capaciteits- en/of bezettingsvraagstuk heeft, denken wij graag met u mee. Ook als u zelf vindt dat u toe bent aan een carrièrestap wisselen wij daarover graag van gedachten.

Wilt u zien en ervaren hoe anderen onze dienstverlening hebben gewaardeerd: check onze testimonials.

Partners

Maurits Claassen

Maurits Claassen heeft zijn opleiding rechten in Nijmegen en London genoten om vervolgens zijn carrière te starten bij een “City Law firm”. Daarna is hij in dienst getreden bij een internationaal search & selectie bureau in London en Amsterdam. Zijn meest recente functie was Director Continental Europe. In 2005 startte hij Claassen & Company. Maurits legt zich toe op de CFO-practice. Zijn uitgebreide netwerk, expertise en jarenlange ervaring maken hem als adviseur de ‘partner of choice’ voor velen.

Karel Zieleman

Karel Zieleman heeft ervaring aan beide zijden van de tafel. Sinds de jaren negentig actief in arbeidsbemiddeling en voormalig Directeur HR bij ABNAmro Bouwfonds. Op interim-basis gewerkt bij diverse (internationale) vastgoedbedrijven. Als partner van Claasen & Company legt hij zich sinds 2012 toe op invulling van senior management- en directieposities binnen de vastgoedbranche. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector wordt hij gezien als toonaangevend