Projectontwikkelaar

Certitudo Capital - (conceptueel/ontwikkeling/residentieel) Den Bosch - Amsterdam - Eindhoven

Functie
Projectontwikkelaar
Bedrijf
Certitudo Capital - (conceptueel/ontwikkeling/residentieel)
Locatie
Den Bosch - Amsterdam - Eindhoven
Referentie
10937
Omschrijving
Onze opdrachtgever is een investeringsmaatschappij en ontwikkelende belegger die impact wil hebben. Zij is in 2002 gestart om een optimale waarde toe te voegen aan de rendementen van haar beleggingsportefeuilles, aan het vastgoed dat zij in eigendom heeft, aan de binnensteden die zij ontwikkelt en aan de bedrijven waarin zij deelneemt. Met internationale partners aan haar zijde kom je hen in heel Nederland, en vooral in de Randstad, tegen. De organisatrie concentreert zich op vier kerngebieden: investeren, ontwikkelen, participeren en fondsenbeheer. Vastgoed is het verbindende element. Maar ze hebben oog voor kansen die andere markten hen biedt. Building & Development (B&D) is gestart met renoveren, (her)ontwikkelen en transformeren van afzonderlijke panden in hoogwaardige kantoren en appartementen. Tegenwoordig ligt de focus op grootschalige, (her)ontwikkelingen in binnenstedelijke gebied waarin hoogbouw een centrale plek heeft. Succesvolle gebiedsontwikkeling veronderstelt een overtuigende conceptuele aanpak. Dat betekent dat onze opdrachtgever de komende jaren opschaalt naar een hoger abstractie niveau en (ook) wil investeren in expertise op het gebied van conceptontwikkeling. Het is daarom de wens van de organisatie in het kader van verbreding te versterken met een Projectontwikkelaar (m/v).
Positie
  • Herpositioneren -ontwikkelen van complexe (binnen-)stedelijke vastgoedobjecten (m.n. nieuwbouw en hoogbouw)
  • Zorgdragen voor de realisatie van projecten, met als doel de commerciële en financiële doelstellingen voor de eigen portefeuille te realiseren.
Profiel
  • HBO/Academische opleiding eventueel aangevuld met MRE of MSRE
  • Minimaal 5 - 7 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie dan wel relevante ervaring opgedaan in een adviseursrol en/of de sector is essentieel.
  • Expliciete (werk)ervaring in en met de residential vastgoedsector (woningbouw/hoogbouw) en gebiedsontwikkeling
  • Uitgebreide ervaring in het uitvoeren van financiële haalbaarheids-en risicoanalyses
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden
  • Hoge mate van verantwoordelijkheidsbesef
  • Flexibiliteit en ondernemerschap
  • Perfecte beheersing van het Nederlands in woord en geschrift.
Consultant
Karel Zieleman